Over FOS Housing

Waar staan wij voor?

Kwaliteit

 FOS Housing kenmerkt zich door een minimalistische stijl en het gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat duurzaam wonen en werken samengaat met comfort en kwaliteit. Door te werken met bijvoorbeeld thermisch gemodificeerd hout minimaliseren we het gebruik van chemische stoffen en heeft het voor lange tijd weinig onderhoud nodig. Daarnaast zijn onze tuinhuizen en tuinkantoren ook nog eens zeer goed geïsoleerd. Samen met goede ventilatie en temperatuurregeling zorgt dat voor een volledig klimaat comfortabele leefomgeving in ieder seizoen. Door ons expertise op het gebied van het ontwerpen van kleine ruimtes, weten wij deze zo efficiënt mogelijk in te delen. Een minimalistisch ontwerp dus, met een maximale impact.

 

Persoonlijke Service

Wij bieden een persoonlijke en volledig toegewijde service. Authenticiteit, integriteit en transparantie staan bij ons centraal. Gedurende het volledige traject zullen wij u bijstaan met advies en zo veel mogelijk werk van u uit handen nemen. Bijvoorbeeld wanneer u hulp nodig heeft met het aanvragen van vergunningen of het onderhoud van uw FOS unit. Onze betrokkenheid is wat ons onderscheidt en wat zeer gewaardeerd wordt door onze klanten en partners. Naast betrokkenheid bieden wij ook de flexibiliteit voor gewenste aanpassingen. Denk hierbij aan verschillende materialen, kozijnen of afmetingen.

Duurzaam 

Wij streven er bij FOS Housing naar om de pionier in onze industrie te worden op het gebied van duurzaamheid. Ons doel is om de CO2 uitstoot te minimaliseren in het hele bouw process. Waar vele alleen naar de energie uitstoot van het gebruik kijken, nemen wij ook nog het hele bouwtraject mee. Tijdens het proces kiezen wij dan altijd voor de methoden en materialen die het minste CO2 uitstoot geven. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van onze berekeningen zodat u precies kunt inzien wat de CO2 uitstoot is van uw eigen module. 

Door niet alleen een voorbeeld positie in te nemen met keuzes in het bouwtraject en de materiaal keuzes, maar ook met onze bedrijfsvoering, hopen wij anderen te inspireren. Dit doen wij door ons te richten op: arbeids- en mensenrechten, ethiek, duurzame inkoop en milieubewuste materialen.  Naast onze eigen ontworpen modules, hebben wij ook als organisatie de ambitie om zo snel mogelijk klimaatneutraal te worden. 

FOS house.jpg
2_Photo%20-%202_edited.jpg

Sustainability Development Goals

Als organisatie proberen wij actief bij te dragen aan SDG 12 & 13. Deze doelen zijn opgesteld door de verenigde naties om duurzame consumptie & productie te stimuleren, en klimaat acties te stimuleren. ​

Met FOS Housing werken wij actief aan onze missie om CO2 uitstoot te minimaliseren in het hele bouwproces van onze tuinhuizen en tuinkantoren. Zo streven wij ernaar dat meer mensen in ecologisch bouwen investeren in plaats van in vervuilende traditionele bouw.


Ook werken wij hard aan onze strategie om een voorbeeld functie te kunnen worden voor andere in de bouw industrie. Zo inspireren wij andere ook om de transitie te maken naar ecologisch duurzaam te bouwen.
 

sdg 12.png
sdg 13.png

FOS Team

BALT SITE.jpg

Balthazar Kiewiet de Jonge

Ontwerp

  • Grey LinkedIn Icon
Olivier website 1.HEIC

Olivier Kiewiet de Jonge

Commercie

  • Grey LinkedIn Icon

CONTACT

Heeft u een vraag?

Koninginneweg 138 C

1075 EE Amsterdam