top of page

OVER FOS

Het logo van FOS Housing bestaat uit twee vossen, die symbool staan voor twee gedachten. Allereerst representeren de twee vossen ons als oprichters en broers. Het contrast in kleur staat voor onze diversiteit. Balthazar is altijd bezig met mooie, nieuwe oplossingen bedenken en tegelijkertijd onze huidige ontwerpen tot in detail uit te werken. Olivier is meer gericht op de toekomstvisie: waar kunnen we als FOS het beste naar toe. Ook wat betreft onze achtergrond en competenties verschillen wij; Balthazar heeft een achtergrond in architectuur aan de TU Delft en Olivier heeft Hotelschool The Hague afgerond en vervolgens entrepreneurship aan de UvA en VU gestudeerd. 

 

Daarnaast staan de vossen ook symbool voor de huidige discussie over duurzaamheid in de bouw: de traditionele bouw staat tegenover de innovatieve ecologische en circulaire bouw. Ook hier komt onze diversiteit terug, waarbij Olivier's idealisme en Balthazar's esthetische en diepgaande technische kennis tezamen tot mooie compromissen leidt. Aan u om te bedenken wie de groene en wie de grijze is. 

 

Wat er nodig is in deze huidige discussie zijn mensen en organisaties die de eerste stap zetten. Gelukkig zijn er steeds meer vernieuwende denkers die de maatschappelijke mindset de juiste richting op sturen. Hoe wij dit doen leest u in onze kernwaardes en onze duurzaamheidsfilosofie.

groene vos.jpg
twee vossen.jpg

FOS TEAM

BALT SITE.jpg

Balthazar Kiewiet de Jonge

Ontwerp

  • Grey LinkedIn Icon
Olivier website 1.HEIC

Olivier Kiewiet de Jonge

Commercie

  • Grey LinkedIn Icon
Anchor 1
bottom of page