top of page
FOS Studio_solo_frake.jpg
FOS Studio_zwart_solo.jpg

EEN GOED GEISOLEERD TUINKANTOOR.

De FOS Studio is ontwikkeld omdat de manier van werken in de afgelopen jaren veel veranderd is. Vele hebben een transitie gemaakt naar (deels) thuiswerken. Gelukkig waren er ook voordelen aan thuiswerken, zoals een betere concentratie, minder reistijd en meer ontspannen door je eigen persoonlijke omgeving. Met de FOS Studio stimuleren wij graag deze drie positieve effecten van thuiswerken. 

 

Lees in de brochure meer over hoe wij dit doen.

FOS Studio.

Een ecologisch en goed geïsoleerd tuinkantoor.

FOS Studio - De geboorte

WAAROM DE FOS STUDIO

co2 opslaan.JPG

ECOLOGISCH

Wij minimaliseren en slaan CO2 op door ecologisch te bouwen.

krachtig en ademend.JPG

GOED GEISOLEERD

Doormiddel van natuurlijk isolatie kan er het hele jaar door comfortabel gewerkt worden.

circulair.JPG

CIRCULAIR

De FOS Studio is volledige demontabel en de materialen kunnen helemaal gerecycled worden.

dampopen.JPG

DAMP-OPEN

Door damp-open te bouwen wordt er op een natuurlijke wijze temperatuur en vocht gereguleerd.

OP MAAT GEMAAKT

Wij geloven niet in de one size fits all-cultuur. Architectuur is altijd gebonden aan context. Daarom maken wij altijd geheel vrijblijvend een schetsontwerp. De kwaliteiten van de desbetreffende tuin en uw wensen vormen de basis van het ontwerp. Door dit interactieve proces, zal het tuinkantoor altijd uniek en gepersonaliseerd zijn. Een uitgebreidere uitleg van de vier ontwerpstappen kunt u in de brochure vinden. 

FOS Studio_zwart_solo_dia.jpg
IN EIGEN REGIE Pvvt.jpeg

IN EIGEN REGIE

Dankzij onze prefab bouwmethode ben je nooit van het weer afhankelijk om te kunnen bouwen. Ook biedt de gecontroleerde bouwomgeving de mogelijkheid om het hele proces te optimaliseren, waardoor er heel precies gepland kan worden en restafval en faalkost geminimaliseerd kunnen worden. Door het tuinkantoor in één dag op locatie te plaatsen, zorgt onze bouwmethode dat u minimaal belast wordt tijdens de gehele realisatie. 

FOS Studio office_edited.jpg
logo pvvt.png

Voor de realisatie werken wij samen met onze partner Pvvt. Sinds 2005 is Pvvt gaan specialiseren op het gebied van prefab, montage, geveltechniek, afbouw en interieur. Zij realiseren de bouw in eigen hal, organiseren het transport, en regelen de fundering en aansluiting op locatie.  

MEER INFORMATIE

Zou u graag meer over de FOS Studio te weten komen? 

Wij helpen u hier graag bij!

bottom of page