FOS STUDIO

Een goed geïsoleerd multifunctioneel tuinhuis

Bent u op zoek naar een duurzame, comfortabele extra plek bij huis om tot rust te komen?

 

Dan is deze perfect geschikt voor u. Door het compacte, maar ruimtelijke ontwerp biedt dit multifunctionele tuinhuis de mogelijkheid om bijvoorbeeld een gastenverblijf, zorgwoning of studio te creëren.

FOS studio (voorkant).jpg
FOS Studio plattegrond

Mogelijkheden

Deze basis module is minimalistisch en strak ontworpen zodat het goed past in vrijwel iedere omgeving. De afmetingen zijn perfect geschikt voor transport en de module is hierdoor bovendien ook vergunningsvrij. Als u toch andere wensen hebt denken wij graag met u mee. Bij FOS Housing staat u centraal, daarom kunt u uw tuinhuis compleet naar wens samenstellen. Denk hierbij aan verschillende materialen, installaties, kozijnen en afmetingen. Graag gaan we met u in gesprek en op basis van uw wensen stellen wij dan een offerte op

Materiaal

De constructie van dit tuinhuis ontwerp bestaat uit een houtskelet. De gevel is van thermisch gemodificeerd hout, waarbij wij de optie bieden van bijvoorbeeld Fraké Noir en Radiate Pine. Dat zijn onderhoudsvriendelijke en duurzame houttypes.

Daarnaast gebruiken wij binnen een berken of een witte scan afwerking om een prettige, lichte omgeving te creëren. Het isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled glaswol. Deze materialen zijn gekozen vanuit een kwalitatief en duurzaam oogpunt.

 

Het tuinhuis wordt standaard verwarmd met een elektrisch verwarmingspaneel, maar wij bieden ook alternatieven. Door gebruik te maken van goede materialen, isolatie en temperatuurregeling zorgen wij ervoor dat het tuinhuis klimaat comfortabel is in ieder seizoen.

Lariks shou sugi ban

Fraké Noir

Radiate Pine

Materiaal

De constructie van de FOS Studio bestaat uit een houtskelet. De gevel is van thermisch gemodificeerd vurenhout. Een onderhoudsvriendelijk type hout. Het isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled glaswol. We kiezen voor deze producten vanuit een duurzaam oogpunt. FOS Studio wordt verwarmd door een elektrische verwarming. De cementlaag spreidt de warmte geleidelijk door de module en is makkelijk schoon te houden.

gain.jpg
FOS studio (zijkant) rechts.jpg

Duurzaamheid

Aangezien het ons doel is om als organisatie zo snel mogelijk klimaatneutraal te worden, is duurzaamheid iets wat we op alle vlakken proberen te realiseren. Dit doen wij door ons te richten op: arbeids- en mensenrechten, ethiek, duurzame inkoop en milieubewuste materialen. Wij werken bijvoorbeeld met zo veel mogelijk duurzame houtsoorten en berekenen van alle materialen de CO2 uitstoot.

Ontwerp

Samen gaan we met u in gesprek om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Daarop gebaseerd maken wij dan een gepersonaliseerd ontwerp en technische tekeningen zodat we de bouw kunnen gaan realiseren.

FOS studio (zijkant) Links.jpg
b
b
b
b
b

Bouw realisatie

Uit ons uitgebreide netwerk zullen wij de meest geschikte onderaannemers kiezen om uw project te realiseren. Daarbij zullen wij een bouwbegeleidende rol innemen. Wij controleren en coordineren dan het process waardoor we ervoor zorgen dat de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt.

FOS Interieur

Binnenkort Verkrijgbaar.

Tuinhuis Binnen uitklapbed.jpg

Meer informatie?

Zou u graag meer over de FOS Studio te weten komen? 

Wij helpen u hier graag bij!