FOS OFFICE

Een tuinkantoor om comfortabel te werken

in alle rust.

Bent u op zoek naar een extra plek bij huis om in rust te kunnen werken?

 

Dan is dit ontwerp perfect voor u. Naast goede isolatie en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, kunnen wij het voorzien van elektra, verwarming en zelfs een toilet. Hierdoor wordt dit uw ideale thuiswerkplek.

FOS office vooraanzicht.jpg

Mogelijkheden

DDit stsdit s

Deze basis module is minimalistisch en strak ontworpen zodat het goed past in vrijwel iedere omgeving. De afmetingen zijn perfect geschikt voor transport en de module is hierdoor bovendien ook vergunningsvrij. Als u toch andere wensen hebt denken wij graag met u mee. Bij FOS Housing staat de gebruiker centraal, daarom kunt u het tuinkantoor compleet naar wens samenstellen. Denk hierbij aan verschillende materialen, installaties, kozijnen en afmetingen. Graag gaan we met u in gesprek en op basis van uw wensen stellen wij dan een offerte op.

Liever wat groter en uitgebreider?

Zie ons FOS Studio model voor meer mogelijkheden.

Materiaal

De constructie van het tuinkantoor bestaat uit een houtskelet. Voor de gevel gebruiken wij veelal thermisch gemodificeerd hout, waarbij wij de optie bieden op bijvoorbeeld Fraké Noir, Shou Sugi Ban of een vuren hout. Dat zijn onderhoudsvriendelijke en duurzame houttypes. Als u een andere houtsoort wens heeft is dat ook mogelijk.

 

Daarnaast gebruiken wij binnen graag een berken of een witte scan afwerking om een prettige, lichte omgeving te creëren. Het isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled glaswol. Deze materialen zijn gekozen vanuit een kwalitatief en duurzaam oogpunt.

 

Het tuinkantoor wordt standaard verwarmd met een elektrisch verwarmingspaneel, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Door gebruik te maken van goede materialen, isolatie en temperatuurregeling zorgen wij ervoor dat het tuinkantoor klimaat comfortabel is in ieder seizoen.

1073233-black-wood-panels.jpg

Lariks Shou Sugi Ban

Frake Noir

Vuren hout

Materiaal

De constructie van de FOS Studio bestaat uit een houtskelet. De gevel is van thermisch gemodificeerd vurenhout. Een onderhoudsvriendelijk type hout. Het isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled glaswol. We kiezen voor deze producten vanuit een duurzaam oogpunt. FOS Studio wordt verwarmd door een elektrische verwarming. De cementlaag spreidt de warmte geleidelijk door de module en is makkelijk schoon te houden.

gain.jpg
FOS office duurzaam.jpg

Duurzaamheid

Aangezien het ons doel is om als organisatie zo snel mogelijk klimaatneutraal te worden, is duurzaamheid iets wat we op alle vlakken proberen te realiseren. Dit doen wij door ons te richten op: arbeids- en mensenrechten, ethiek, duurzame inkoop en milieubewuste materialen. Wij werken bijvoorbeeld met zo veel mogelijk met duurzame houtsoorten en berekenen we van alle materialen de CO2 uitstoot.

Ontwerp

Samen gaan we met u in gesprek om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Daarop gebaseerd maken wij dan een personaliseerd ontwerp en technische tekeningen zodat we de bouw kunnen gaan realiseren.

Tuinkantoor half voorkant
b
b
b
b
b

Bouw Realisatie

Uit ons uitgebreide netwerk zullen wij de meest geschikte onderaannemers kiezen om uw project te realiseren. Daarbij zullen wij een bouwbegeleidende rol innemen. Wij controleren en coordineren dan het process waardoor we ervoor zorgen er zo voor de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt.

FOS Interieur

Binnenkort Verkrijgbaar.

Tuinkantoor Binnen bureau.jpg

Meer informatie?

Zou u graag meer over de FOS Office te weten komen? 

Wij helpen u hier graag bij!